Vacatures en stages bij Buitenlandse Zaken

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER IN LONDEN (solliciteren t.e.m. 20 januari 2019)

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de goede gang van zaken in de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering te Londen. Je verzekert de dagdagelijkse werking van het kantoor inclusief de inkomende en uitgaande post, voert de courante boekhouding, volgt de facturatie en de financiële rekeningen op, staat in voor de bestellingen en voor de betaling van leveranciers,  organiseert diverse evenementen en staat in voor de ontvangst van bezoekers en gasten, onderhoudt contacten met de andere diensten van de Vlaamse Overheid in het ambtsgebied, beheert de agenda van de Algemeen Afgevaardigde van de Vlaamse Regering van wie je de onmiddellijke rechterhand bent en verleent ondersteuning aan de Algemeen Afgevaardigde bij de behandeling van dossiers.

docx bestandSollicitatieformulier Administratief medewerker Londen (63 kB)

pdf bestandFunctieomschrijving Administratief medewerker Londen (177 kB)

pdf bestandVacaturebericht Administratief Medewerker Londen (105 kB)

WERKERVARING (BRUSSEL)

De Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering bij de Europese Unie biedt een boeiende stageplek aan van minimum 2 maanden voor de periode februari 2019 - juni 2019 voor masterstudenten in het kader van hun opleiding. 

Interesse? Meer info vind je via flandersineu.be/vacatures-stages-bij-de-aavreu

WERKERVARING (DEN HAAG)

De Algemene Afvaardigingen in het buitenland zijn steeds op zoek naar jong talent die het Vlaams buitenlands beleid in de praktijk wil ervaren! Ben jij masterstudent, in de laatste rechte lijn om je diploma te behalen en op zoek naar een boeiende stageplek voor 3 maanden?

De Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Den Haag heeft nog beschikbare stageplekken voor de volgende periodes: september-december 2019 en januari – maart 2020, april – juni 2020, september – december 2020. Aanmelden kan door je CV en motivatiebrief te bezorgen via denhaag@flanders.eu

pdf bestandstageplek AAVR Den Haag (94 kB)