Vacatures en stages bij Buitenlandse Zaken

VACATURE ADMINISTRATIEVE MEDEWERKER (BRUSSEL) (solliciteren tot en met 12 april)

Krijg jij energie van een werkdag die er elke dag anders uitziet? Ben je een administratieve duizendpoot? Zit plannen en organiseren jou in het bloed? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Lees de functieomschrijving op 'Werken voor Vlaanderen'.

VACATURE EUROCOORDINATOR (BRUSSEL) (solliciteren tot en met 5 maart)

Heb jij een brede kennis van het Europees recht? Ken je alle EU-instellingen? Ben je een geboren netwerker? Beschik je over minstens 2 jaar functierelevante ervaring als jurist met het behandelen van internationale dossiers.? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Lees de functieomschrijving op 'Werken voor Vlaanderen'.

STAGE BIJ AFVAARDIGING EU (BRUSSEL)

De Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering bij de Europese Unie biedt een boeiende stageplek aan van minimum 2 maanden voor de periode februari 2019 - juni 2019 voor masterstudenten in het kader van hun opleiding. 

Interesse? Meer info vind je via flandersineu.be/vacatures-stages-bij-de-aavreu

STAGE BIJ AFVAARDIGING NEDERLAND (DEN HAAG)

De Algemene Afvaardigingen in het buitenland zijn steeds op zoek naar jong talent die het Vlaams buitenlands beleid in de praktijk wil ervaren! Ben jij masterstudent, in de laatste rechte lijn om je diploma te behalen en op zoek naar een boeiende stageplek voor 3 maanden?

De Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Den Haag heeft nog beschikbare stageplekken voor de volgende periodes: september-december 2019 en januari – maart 2020, april – juni 2020, september – december 2020. Aanmelden kan door je CV en motivatiebrief te bezorgen via denhaag@flanders.eu

pdf bestandstageplek AAVR Den Haag (94 kB)