Technologiebeurs SuperNova biedt blik op de toekomst

  • 30 september 2018

Van 27 tot en met 30 september vond de eerste editie plaats van het Supernova festival in Antwerpen. SuperNova is het belangrijkste festival rond innovatie en technologie in Vlaanderen waarop innovatieve bedrijven, start-ups en investeerders elkaar ontmoeten, inspireren en versterken. Ook het grote publiek kon er een blik werpen op het leven van morgen.

Op 27 en 28 september werd voor het professioneel publiek een conferentie met wereldsprekers georganiseerd en kregen tientallen bedrijven de kans om hun nieuwste technologische snufjes te laten zien. Met het gratis weekendprogramma (29 en 30 september) kon ook het grote publiek ontdekken wat er de komende jaren gaat veranderen op vlak van werk, mobiliteit, gezondheidszorg en duurzaamheid.

Minister van Innovatie Philippe Muyters is zeer tevreden met de komst van SuperNova: “Wetenschap en technologie is ontzettend belangrijk voor Vlaanderen. Met de Vlaamse overheid investeren we jaarlijks honderden miljoenen aan innovatie. SuperNova is een manier om aan het grote publiek te tonen welke topinnovaties ontwikkeld worden in Vlaanderen.”

SuperNova wordt georganiseerd door Flanders DC, de Vlaamse organisatie in de creatieve industrie en Scale-Ups, een platform dat technologiebedrijven wil helpen doorgroeien.

Meer info:
SuperNova Fest
Scale-Ups
Departement 
Economie, Wetenschap en Innovatie
Flanders DC